Museum Volkenkunde Leiden

26 juni ging groep 3 naar het museum Volkenkunde in Leiden.

Foto's hiervan kunt u vinden op de fotopagina.

Koningsspelen in groep 3

Vlak voor de meivakantie hebben we de Koningsspelen gevierd op school. In het fotoalbum vindt u een aantal foto's van groep 3 tijdens de verschillende activiteiten.

Sinterklaas in groep 3

Er is volop Sinterklaasfeest gevierd in groep 3.

Er zijn koekjes gebakken, we hebben ’s avonds in pyjama op school onze schoen gezet en we hebben Pietengym gedaan. En natuurlijk hebben we op 5 december een bezoek gebracht aan Sinterklaas. We hebben gedanst en gezongen met de Pieten en gingen met een cadeautje terug naar de klas. Het was een gezellig feest!

Voor meer foto's van Sinterklaas groep 3 kunt u naar de fotopagina bij het tabblad Nieuws.

Hortus Botanicus

Donderdag 3 november is groep 3 op bezoek geweest in de Hortus Botanicus in Leiden. Via de link op de fotopagina kunt u nog meer foto's bekijken.