Groep 8 op bezoek in Naturalis

Groep 8 heeft op vrijdag 10 maart een bezoekje gebracht aan Trix, de T- rex in het Naturalis in Leiden.

Het was reuze interessant en zeer indrukwekkend. Bedankt alle lieve ouders die wilden rijden.

(Er staan nog twee foto's in mijnalbum.nl)

Snackbar de Texelgangers

Er is door de kinderen van groep 8 en de fikandellenbakkers hard gewerkt. Twee woensdagmiddagen is er gebakken en druk verkocht. De gehele opbrengst gaat naar de kinderen om op de werkweek wat extra’s te kunnen doen.  Er is ruim 600 euro opgehaald. Hartelijk dank aan alle kinderen en ouders.

Groep 8 geslaagd voor het EHBO-diploma

Verjaardag juf en meester

De juf en meester vierden hun verjaardag. Ze zijn een heerlijk tochtje gaan steppen door de polders van ons prachtige dorp.

Meer foto's van deze dag vindt u op de fotopagina als u klikt op de link naar mijnalbum.nl.

Surprises 5 december

Wat spannend! Een enorme berg zakken gevuld met de prachtigste surprise voor groep 8.