Digiduif

"Mam, ik ben mijn tas vergeten en daar zit een briefje in."

Weer een briefje kwijt over een activiteit en u vindt deze pas dagen later terug. Uw kind vergeet zijn rugzak en nu weet u niet of hij het briefje voor de ouderavond wel heeft ingeleverd.

Losse briefjes behoren tot het verleden!

Om dit soort situaties te voorkomen maken wij gebruik van digiDUIF, de digitale communicatiedienst voor basisscholen. Via e-mails, berichten via de app of (in noodgevallen) een SMS blijft u op de hoogte van alles wat uw kind aangaat.

Met de gratis digiDUIF-app op uw telefoon bent u met één klik helemaal op de hoogte. En als u aan het werk bent, geldt dat ook voor oppas, opa en oma als u die aan het account heeft toegevoegd. U hoeft dus nergens meer achteraan te bellen.

Van nieuwe ouders verwachten we dat zij zich aanmelden bij Digiduif. Hiervoor krijgt u in de eerste maand dat uw kind op onze school zit via de leerkracht van uw kind een activeringscode, waarmee u na aanmelden op de website van Digiduif, alle belangrijke post ontvangt via de app of in uw mailbox.

Hieronder kunt de informatiebrief van Digiduif downloaden. In deze brief staan alle stappen die nodig zijn om u aan te melden en uw aanmelding te activeren.

Aanmelden Digiduif